Opleveringsschoonmaak

Home 9 Opleveringsschoonmaak

Opleveringsschoonmaak van Quick & Clean

Als u een nieuwbouw, renovatie of verbouw pand hebt, dan is deze meestal nog niet gelijk geschikt voor bewoning. Voordat een pand bewoonbaar is moet deze helemaal schoon zijn. In een pand waar net verbouwd is ligt meestal nog puin van de verbouwing. Quick & Clean zorgt ervoor dat het pand volledig gereinigd wordt. Wij hebben veel ervaring met opleveringsschoonmaak. Wij kunnen het hele pand voor u schoonmaken. Ramen, wanden, deuren, vloeren en liften, er blijft niets over waaraan te zien valt dat er net verbouwd is in het pand. Bij Quick & Clean vinden we het belangrijk dat we kwaliteit leveren. We blijven onszelf daarom constant ontwikkelen en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken.

Quick & Clean is er ook voor na de opleveringsschoonmaak

Na onze opleveringsschoonmaak kennen wij uw pand erg goed. Wij kunnen direct een plan van aanpak vaststellen voor de reguliere schoonmaak. U kunt ervoor kiezen om het pand regelmatig te laten onderhouden door onze schoonmakers. Zo zal het pand er vanaf het begin altijd netjes uitzien. Een nette woning geeft een goede indruk op uw familie of vrienden. Ook is het voor de bewoners zelf belangrijk dat zij in een hygiënische omgeving leven.

Quick & Clean heeft erg scherpe prijzen. Wij kunnen uw vloeren en kozijnen reinigen maar ook uw glazen wassen of uw zonnepanelen reinigen is geen probleem voor ons. Met Quick & Clean woont en werkt u in een schone omgeving. Dit is belangrijk voor uw gezondheid en productiviteit. Nog een reden om voor Quick & Clean te kiezen is onze milieuvriendelijke aanpak. Wij willen het milieu graag schoon houden en werken daarom met milieuvriendelijke producten. Als u contact met ons opneemt, dan kunnen wij vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Voor vragen kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Kantoor schoonmaak

Vloerreiniging

Voertuig reiniging

Glasbewassing

Waarom Quick & Clean?

Persoonlijke service

Professionals die kwaliteit leveren

Gecertificeerd

Uitgebreide dienstverlening

Weten wat we voor u kunnen betekenen