Vloerreiniging

Home 9 Vloerreiniging

Vloerreiniging laat u doen door Quick & Clean

Er kunnen vlekken in uw vloer ontstaan die handmatig niet of nauwelijks te reinigen zijn. Bij Quick & Clean zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste schoonmaaktechnieken. Het schoonmaakmiddel dat het beste werkt verschilt per vloer. Bij Quick & Clean weten wij hoe we uw vloer het beste kunnen reinigen. Wij zullen uw meubels verplaatsen voordat wij beginnen met schoonmaken. Als wij klaar zijn zullen wij uw meubels weer netjes op de juiste plek terugzetten. Meestal kunt u direct weer over uw vloer heen lopen. U kunt ervoor kiezen om uw vloer te laten behandelen zodat deze in het vervolg beter beschermd is tegen vuil en vlekken. Na de vloerreiniging van Quick & Clean ziet uw vloer er weer uit als nieuw.

Wij vinden dat iedereen in een hygiënische leefomgeving hoort te leven. Wij leveren daarom een frisse leefomgeving tegen een betaalbare prijs. Een schoon pand of huis geeft potentiële klanten, werknemers of visite een goede indruk. Een schoon pand is representatief voor uw bedrijf en vergroot de productiviteit van uw werknemers. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat uw huis of pand schoon blijft maar ook het milieu, daarom werken wij alleen met milieuvriendelijke producten.

Wat doet Quick & Clean naast vloerreiniging?

Quick & Clean doet meer dan alleen vloerreiniging. Wij kunnen vrijwel alles in uw pand schoonmaken. U zult uw ramen nog nooit zo helder hebben gezien als na een behandeling van Quick & Clean. Ook uw kozijnen kunnen wij er weer als nieuw uit laten zien. Onze schoonmakers kunnen wekelijks of maandelijks bij u langskomen, zodat uw pand ook echt schoon blijft. Met Quick & Clean hoeft u zich geen zorgen meer te maken, uw pand zal er altijd netjes uitzien nadat onze schoonmakers klaar zijn. U kunt contact met ons opnemen als u vragen heeft over onze mogelijkheden.

Kantoor schoonmaak

Gevelreiniging

Voertuig reiniging

Glasbewassing

Waarom Quick & Clean?

Persoonlijke service

Professionals die kwaliteit leveren

Gecertificeerd

Uitgebreide dienstverlening

Weten wat we voor u kunnen betekenen