Reguliere schoonmaak

Home 9 Reguliere schoonmaak

Reguliere schoonmaak laten doen door Quick & Clean

Een hygiënische leef en werkomgeving is erg belangrijk. Bij Quick & Clean zorgen wij ervoor dat uw pand of woning zo schoon is, dat u van de vloer zou kunnen eten. Een schone omgeving is belangrijk voor uw gezondheid. Als u een onderneming heeft, dan kan een hygiënische werkomgeving de productiviteit van uw werknemers zelfs verhogen. Als u klanten ontvangt in een schoon pand, dan geeft dit een goede eerste indruk. Wij zijn altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en producten om uw pand zo goed mogelijk te reinigen. Met de reguliere schoonmaak van Quick & Clean wordt uw pand echt schoon.

Wij vinden niet alleen een schone omgeving belangrijk, een groene omgeving is voor ons namelijk net zo belangrijk. Daarom werken wij alleen met milieuvriendelijke middelen. Als u kiest voor Quick & Clean zorgt u dus niet alleen goed voor de mensen die in uw pand moeten wonen of werken, maar ook voor het milieu. Een goede hygiëne en nette leefomgeving is belangrijk voor iedereen. Quick & Clean streeft er dan ook naar om dit voor iedereen te kunnen realiseren en betaalbaar te kunnen maken. Onze schoonmakers kunnen wekelijks of maandelijks bij u langskomen zodat uw pand altijd schoon is.

Wat doen wij naast reguliere schoonmaak?

Naast reguliere schoonmaak kunnen wij nieuwbouwpanden of panden waar net verbouwd is ook schoonmaken. Glasbewassing of het reinigen van zonnepanelen is voor Quick & Clean geen probleem. Wilt u dat uw vloeren minder snel vuil zal worden? Wij kunnen uw vloeren reinigen en preventief behandelen,zodat deze voortaan minder snel vies worden. Om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Quick & Clean zal u zeker niet teleurstellen.

Kantoor schoonmaak

Vloerreiniging

Voertuig reiniging

Glasbewassing

Waarom Quick & Clean?

Persoonlijke service

Professionals die kwaliteit leveren

Gecertificeerd

Uitgebreide dienstverlening

Weten wat we voor u kunnen betekenen