Schoonmaakbedrijf Ede

Home 9 Schoonmaakbedrijf Ede

Schoonmaakbedrijf Ede voor een hygiënische leefomgeving

Schoonmaakbedrijf Ede zorgt ervoor dat u en uw gezin in een schone leefomgeving wonen. Wij hebben daarom ook enorm veel tevreden klanten. Een schoon huis is niet alleen belangrijk voor uw gezondheid maar maakt ook een goede indruk op uw gasten. Met onze hulp is uw huis altijd schoon en hygiënisch. Uw gasten zullen versteld staan van hoe schoon uw huis is.

Als u niet genoeg tijd heeft voor uw huishouden, dan kunnen wij dit voor u doen. U kunt dan contact met ons opnemen, en u kunt dan al uw wensen aangeven. Nadat uw wensen en onze mogelijkheden besproken zijn, krijgt u van ons een offerte. Voordat u ergens aan vast zit krijgt u altijd eerst een gesprek met een van onze schoonmaaksters. Zo weet u zeker dat het goed zit, communicatie vinden wij namelijk een erg belangrijk punt.

Schoonmaakbedrijf Ede ook voor bedrijven

Wij zijn er niet alleen voor particulieren maar ook voor scholen, zorginstellingen, kantoren etc. Een schoon pand maakt een goede indruk op klanten en zorgt voor een schone werkomgeving voor het personeel. Een schone werkomgeving zorgt voor een hogere productiviteit. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in een gezonde omgeving leeft en werkt. Het milieu is daarnaast ook erg belangrijk en daarom werken wij uitsluitend met milieuvriendelijke producten.

De eerste indruk van uw bedrijf begint bij de buitenkant. Het is belangrijk dat uw klanten tegen een schoon gebouw aankijken. Het is echter erg lastig om dit zelf te doen, onder andere omdat er schoongemaakt moet worden op plekken waar u moeilijk bij kunt. Daarnaast is veel vuil erg moeilijk te verwijderen zonder professionele middelen. Schoonmaakbedrijf Ede kan gevels, glazen en zonnepanelen wassen. Wij kunnen de muren van uw pand reinigen met een stoomreiniger. Uw kozijnen en vloeren kunnen wij ook vuur u schoonmaken. Nadat wij klaar zijn met uw pand is deze weer representatief voor uw bedrijf en houd u hier extra tevreden klanten aan over!

Kantoor schoonmaak

Vloerreiniging

Voertuig reiniging

Glasbewassing

Waarom Quick & Clean?

Persoonlijke service

Professionals die kwaliteit leveren

Gecertificeerd

Uitgebreide dienstverlening

Weten wat we voor u kunnen betekenen