Wij zijn de specialisten in schoonmaak werk.

Quick & Clean staat voor kwaliteit, veiligheid, service en een klantgerichte, persoonlijke benadering.

 

Top kwaliteit en service sinds 2011

Over ons

Experts en service.

Schoonmaak is een vak. Wij zetten ons in voor hygiëne als onderdeel van de wereld, en we willen een schonere omgeving voor iedereen- jouw bedrijf, jouw medewerkers en jouw omgeving. Ons team staat klaar voor al uw schoonmaakbehoeften. Als schoonmaakdienstverlener nemen wij zorg uit handen. We zorgen voor hygiënisch onderhoud aan o.a. kantoren, praktijkruimtes, restaurants, winkelpanden en woningen. Dat vraagt om zorgvuldige en deskundige schoonmaak. Dagelijks zorgt ons team ervoor dat medewerkers van onze opdrachtgevers weer schoon en fris aan een nieuwe werkdag kunnen beginnen. Quick & Clean draagt zorg voor een schone werkomgeving en een schone werkomgeving draagt bij aan blije medewerkers!

Persoonlijk contact

Superieure kwaliteit

Reviews

Wat onze klanten van ons vinden.

Wij zijn trots op ons werk.

Quick & Clean heeft veel verstand van zaken en levert goed werk af. Communicatie ging soepel en afspraken worden nagekomen. Ook qua prijs ben ik tevreden! Een aanrader!

Ellen

Uitstekend resultaat, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Vakmensen, die meer dan waarmaken wat ze hebben toegezegd. Heldere communicatie, waar een afspraak een afspraak is.

Frits Beckerman

Meet the Team

ONS TEAM

Al meer dan 11 jaar is schoonmaakbedrijf Quick & Clean uw betrouwbare partner voor het verzorgen van het complete pakket aan schoonmaakdienstverlening ten behoeve van uw vastgoed en objecten. Ook voor gevelonderhoud, glasbewassing, vloeronderhoud en autopoetsen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilma van Ede - van Zetten

Wilma van Ede - van Zetten

Interieur verzorgster

Ali el Azzouzi

Ali el Azzouzi

Directeur

Nouzha el Azzouzi

Nouzha el Azzouzi

Rayonmanager

Jaimee Louis

Jaimee Louis

Ambulant objectleider schoonmaak

Hanneke Verburgh

Hanneke Verburgh

Ambulant objectleider schoonmaak

Mohammed el Azzouzi

Mohammed el Azzouzi

Glazenwasser en schoonmaak specialist

Gratis vrijblijvende offerte

Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen doen? Neem dan nu contact met ons op en kom direct in contact met één van onze specialisten.