Voertuig reiniging

Home 9 Voertuig reiniging

Een frisse rit dankzij voertuig reiniging.

Wanneer u uitsluitend genoegen neemt met het beste en mooiste resultaat, dan laat u uw auto, motor, caravan of camper onder handen nemen bij Quick & Clean. Uw voertuig wordt met uitermate precisie handmatig, krasvrij en vakkundig gepoetst en gepolijst. Geen gewone snelle poetsbeurt, maar een uitgebreide reiniging van het interieur en exterieur met eventueel een lakverzegeling.

Met moderne apparatuur en duurzaamheid in ons achterhoofd, lijkt het na een behandeling alsof u weer in een nieuwe auto, motor of camper rijdt, én dat tegen een scherp tarief! Door de kwaliteitsproducten die wij gebruiken, blijft uw auto langer mooi en beschermt tegen hardnekkig vuil. Onze diensten zijn voor zowel particulieren als bedrijven.
U kunt kiezen voor een complete behandeling of uit één van onze diensten.

Onze vakkundige en ervaren collega’s zullen u met een blij en tevreden gevoel weg laten rijden.

Exterieur reiniging auto

Nadat uw auto helemaal schoon en vuilvrij is zetten we de auto in hoogwaardige was. Wilt u nog beter resultaat? Dan is het ook mogelijk om lakverzegeling aan te brengen in plaats van een was. Uw auto is weer in topconditie en als nieuw!

Niet alleen de laklaag maar ook de velgen, het kunststof en de motorruimte komen uitgebreid aan bod. Onze deskundige collega’s zullen hun uiterste best doen om uw auto zoveel als mogelijk krasvrij te maken en weer te laten glimmen alsof u net de showroom uitrijdt.

Interieur reiniging auto

Waarschijnlijk brengt u dagelijks veel tijd door in uw auto of wellicht bent u heel erg zuinig en zorgvuldig met uw auto. Een grondige interieurreiniging zal wonderen doen voor de levensduur van uw interieur en algehele rijervaring. Alsof u rijdt in een gloednieuwe auto! Wij reinigen elke onderdeel grondig van uw interieur. Van de bekleding, matten, dashboard en alle details. Vlekken, geurtjes en andere verontreiniging zal compleet verdwenen zijn.

Polijsten van doffe koplampen

Zijn uw koplampen dof, vergeeld of bekrast? Laat ze dan onder handen nemen bij onze collega’s. Niet alleen ziet uw auto er veel mooier uit, ook uw veiligheid wordt ermee verhoogd! De lichtopbrengst bij heldere en schone koplampen is aanzienlijk hoger en dus veiliger.

Neem contact met ons op!

Bent u inmiddels benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?
Dan kunt u natuurlijk gewoon even contact met ons opnemen!

Motor laten poetsen

Waarom juist een gespecialiseerd poetsbedrijf? Een uitgebreide reiniging zoals u die waarschijnlijk nog niet eerder heeft ervaren. Alle randjes, hoekjes en gaatjes worden uitgebreid en met alle zorg gereinigd. Het resultaat verschilt enorm met een snelle handwas.

De mogelijkheden

Bij Quick & Clean kunt u de lak van uw motor laten reinigen, clayen, polijsten, waxen en verzegelen. Het motorblok ontvetten, reinigen en voorzien van een beschermende laag. De velgen schoonmaken en waxen. Krassen en andere kleine cosmetische schades laten behandelen. Wat u ook wilt laten verrichten alles gebeurt met uitsluitend professionele materialen en apparatuur.

De motor oogt weer als nieuw en stijgt daarmee ook in waarde. Maar het poetsen van een motor is een vak waar veel bij komt kijken.

Verkeerde middelen en werkwijzen hebben kortstondige resultaten en richten vaak onherstelbare schade aan, met hoge kosten van herstel. Neem daarom geen risico en kies voor Quick & Clean en wij garanderen u een perfect en duurzaam eindresultaat.

U verdient het, uw motor verdient het! En voor de prijs hoeft u het niet te laten. U bent klaar voor een fijn ritje met een blinkende motor!

Uw camper of caravan professioneel laten wassen en poetsen

Quick & Clean staat garant voor een stralend en prachtig eindresultaat. Het beste begin van een reis is met een schone en frisse camper op pad te gaan. Iedereen kan een emmer water ter hand nemen of met een hogedrukspuit aan de slag gaan, maar er moet wel voorzichtig en omzichtig te werk gegaan worden. Snel even een camper schoonmaken kan bij onwetendheid tot schade en zelfs onherstelbare schade leiden. U hoeft dat risico niet te nemen en kunt de reiniging van uw camper aan ons over laten.

Zo lang mogelijk plezier van uw gewassen en/of gepolijste camper?

Wij raden u aan om uw camper te laten Waxen. De wax beschermd de lak tegen zon, regen en alle andere externe factoren. Daarnaast laat de wax uw camper weer stralen. Indien u uw camper wilt verkopen zal een poetsbeurt de verkoopwaarde aanzienlijk verhogen.

Camper van buiten en binnen en fris

Op het gebied van wassen en poetsen van campers gaan wij secuur en professioneel te werk. Dat houdt in dat wij niet alleen de buitenkant grondig reinigen, maar indien gewenst ook de binnenkant van de camper schoon en fris kunnen maken. Het wassen en poetsen wordt door ons zorgvuldig en nauwkeurig gedaan. Uw vakantie en reis kan ontspannen beginnen. Dat is nog een reden om het reinigen van de camper uit te besteden. Zelfs de kieren van de deuren worden door ons meegenomen tijdens het reinigen.
Als u de schoonmaakbeurt zelf op straat wilt uitvoeren, kost dat niet alleen veel tijd en energie, maar tevens slecht voor het milieu. De wasmiddelen kunnen dan namelijk in de grond sijpelen. Er zijn daarnaast maar weinig automatische wasstraten in Nederland die ingericht zijn op campers. Bovendien kunnen door de borstels van automatische wasstraten krassen op kunststof ramen ontstaan.
Het wassen en poetsen van de binnenkant en buitenkant van uw camper voeren wij voor een scherpe prijs uit. De prijzen voor het reinigen zijn afhankelijk van de lengte van de campers. U kunt voor een complete reinigingsbeurt kiezen of bijvoorbeeld alleen de buitenkant laten wassen. Wij bieden tevens de mogelijkheid om het dak in de was te zetten. Ook hiervoor geldt dat de prijzen weer afhankelijk zijn van de lengte van uw camper.

Kortom; u kunt het pakket naar wens samen stellen

Kantoor schoonmaak

Vloerreiniging

Gevelreiniging

Glasbewassing

Waarom Quick & Clean?

Persoonlijke service

Professionals die kwaliteit leveren

Gecertificeerd

Uitgebreide dienstverlening

Weten wat we voor u kunnen betekenen